OVER SUNFLIRT

Bij uw eerste bezoek , nemen onze professionals  een gratis huidanalyse met je door. Op basis van de informatie adviseren wij welke zonnebank voor je huidtype het meest geschikt is en hoe lang je op een verantwoorde manier onder de zonnebank kunt zonnen.

Bij Sunflirt hoef je geen afspraak te maken. We hebben verschillende zonnebanken van marktleider Ergoline, die onderverdeeld zijn in verschillende levels oplopend tot de geavanceerde Sun & Beauty zonnebanken, dus je kunt altijd bij ons terecht.

Toch een momentje moeten wachten? Neem gerust een lekker kopje koffie of thee en voor je het weet kun je lekker zonnen. Hygiëne en veiligheid vinden wij erg belangrijk en bij ons staat dit dan ook altijd voorop. Ter bevordering van de hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik direct fris gereinigd en gedesinfecteerd.

In elke cabine staat er een deodorant, make-up remover en ligt er een handdoek met een verfrissingsdoekje. Uiteraard ligt er voor elke klant een gedesinfecteerd brilletje bij elk bezoek klaar.

  • Wij bewaren uw cosmetica fles maximaal twee jaar na aankoop datum, heeft u hem binnen deze tijd niet opgehaald, dan gooien wij uw fles weg.
  • Bij verlies of beschadiging van uw zontegoed pas, maken wij een nieuwe pas voor u, deze kosten dan 3,50 euro